Wie zijn wij, Siri

Cattery Kitiyakara

Wie zijn wij, 


Ik ben Anouschka en samen met mijn man Martijn en 4 kinderen zijn we gek op de Thai Siamees. Na het overlijden van onze lieve poes Katja heb ik besloten mijn droom om een kleinschalige Cattery te starten waar te maken. 


Na ruim een jaar op de wachtlijst voor een geschikte poes is Sirikit, afgekort Siri, bij ons komen wonen. De Cattery naam Kitiyakara is vernoemd naar haar. De koningin moeder van Thailand heet namelijk Mom Rajawongse Sirikit Kitiyakara. Thailand is het land waar de Thai Siamees oorspronkelijk vandaan komt. Ter ere van de koningin moeder wordt op haar verjaardag, 12 augustus, in Thailand moederdag gevierd.


Als Cattery willen we bijdragen aan het verantwoord in stand houden van de ouderwetse Thai Siamees. De Cattery is daarom aangesloten bij WTSN.

Onze poes zal niet vaker dan eenmaal per jaar een nestje hebben en de kittens groeien op in de woonkamer.


Op onze site vind je alle informatie over de Thai Siamees, ons Cattery beleid en natuurlijk alles over de kittens. Mocht je vragen hebben over het geweldige ras Thai Siamees of geïnteresseerd zijn in een van onze kittens, neem dan gerust contact met ons op.

Siri, Cattery Kitiyakara
Menu Cattery Kitiyakara

Follow us at

Instagram
Facebook
Youtube kanaal Cattery Kitiyakara Thai Siamese Cattery

Instagram

Facebook

Youtube

Mail

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Bel

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

Weigeren

OK