Cattery Kitiyakara

Ik ben Ayrah en als 2e geboren. Bij geboorte woog ik 59 gram. Ayrah betekent ‘respectabel’ en is Arabisch van oorsprong. Ondanks dat ik zo klein ben, kom ik overal tussen door. Ik laat me echt niet wegdrukken bij het drinken. Na de eerste week woog ik alweer 141,5 gram. Het gaat dus heel goed. Ik heb nu ook mijn oogjes open en probeer al een beetje te staan. Ik lig graag met Arion en Amy samen bij mama te slapen.

Week 4 en 5

Week 4 en 5

11 januari

12 januari

12  januari

16  januari

18 januari

18 januari

Ik groei heel erg goed en weeg op de 5e week alweer 455 gram, ook ben ik deze week ontwormt, nou ik had er lekker niks van. Die grootste broers zijn gewoon schrokoppen maar van ontworming worden ze ziek. Ik eet heerlijk vlees en brokjes, jamjam dat is echt heel erg lekker. Daarna ga ik me wassen. Ook ga ik al heel goed naar de kattenbak, daar kan je heerlijk gaatjes graven. Je broers besluipen is ook heel leuk, dan verstop ik me onder de rand.


Ik kan ook heel ondeugend zijn en flink ravotten en klimmen. Ik ben misschien wel de kleinste maar het is zo leuk om je grote broer te bijten. Hap hap. Op schoot klimmen vind ik ook heel leuk, dan ga ik lekker bij het vrouwtje slapen. Vinden jullie niet dat ik ook al heel mooi poseren kan?

Week 3

Week 3

1 januari

1 januari

1 januari

7  januari

7 januari

7 januari

Wat gaat het snel, ik weeg nu 272 gram en stoei wat in de kist met mijn broers en zusje. Ik heb woensdag ook buiten de werpkist gekeken toen iedereen binnen aan het spelen was. Pff dat was spannend, mijn rughaar stond er overeind van. Toen ik weer binnen was, heb ik maar even een paar gekke bokkensprongen gemaakt.

Week 2.

Week 2.

26 december

26 december

26 december

26 december

26 december

  26 december

Het gaat heel goed met mij, ik groei al hard en weeg nu 207 gram.

Ik kan al een beetje lopen en nu mijn oogjes open zijn kijk ik je graag aan. Soms moet ik wel erg vechten om te drinken want mijn grote broers zijn wel heel sterk. Gelukkig helpen ze mij en moeten de anderen dan even wachten en mag ik lekker drinken.

11 december

13 december

19  december

Galerij Zilver

Week 1.

Naam

Geslacht

Kleur

Status

Foto’s

Poesje

Blue

Gereserveerd

Poesje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Lilac

Gereserveerd

Kitten adopteren

Wilt u bij ons een kitten te adopteren lees dan ons cattery beleid goed door.    

Natuurlijk kan je ook contact opnemen voor meer informatie over het adopteren van een kitten.

Menu Cattery Kitiyakara

Follow us at

Instagram

Facebook

Youtube

Bel 

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Mail

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

Weigeren

OK