Cattery Kitiyakara

Menu Cattery Kitiyakara

Ik ben Axel en als 1e geboren. Bij geboorte woog ik 84,5 gram.  Na de eerste week woog ik alweer 170,5 gram. Axel is een Griekse naam en betekent ‘verheven, hij die vrede brengt’. Ik ben echt mama’s kindje en kan al heel hard mauwen. Mijn mama is de allerliefste en ik geef haar graag een kusje.

Week 4 en 5 

Week 4 en 5

12 januari

16 januari

16  januari

16  januari

18 januari

16 januari

Ik groei ook lekker en weeg nu 522 gram. Spelen in de ren is heel erg leuk, ik snap niet dat ik het zo spannend vond, maar ja nu ‘eet’ iedereen uit de blauwe bakje, wat moet je daar nu mee, bij mama drinken is veel lekkerder. Toen heeft dat vrouwtje zomaar wat op mijn bekje gesmeerd, jekkes wat raar, nou mooi mijn kaken stijf op elkaar. De volgende 2 dagen deed ze dat ook en toen heb ik per ongeluk wat gelikt, wow dat was lekker. Ik ben gelijk naar dat bakje gerend en heb toen mijn buikje vol gegeten. Vrouwtje heeft ook een bakje met korrels neergezet. Iedereen ging gelijk graven, toen heb ik ook meegedaan. Echt fijn nu kan ik ook plassen. Je ziet we groeien goed en zijn al stoere poesjes.

Week 3

Week 3

1 januari

1 januari

  1 januari

8 januari

 8 januari

 8 januari

Ik groei lekker en weeg nu 347,5 gram. Deze week ging iedereen een kijkje nemen buiten de werpkist. Brr, nou ikke echt niet. Maar ja, op de laatste dag was ik dus wel alleen en toen ging ik toch roepen, ‘waar zijn jullie?’ Weet je wat het baasje toen deed? Ze zette me zo buiten. Oei, ik heb me gelijk onder de trap verstopt. Gelukkig was mama bij me en toen heb ik even rond gekeken. Weet je, stiekem was het toch wel leuk. Ik ga morgen weer.

Week 2.

Week 2.

 december

 december

 december

 december

 december

 december

Deze week ben ik hard gegroeid, ik weeg nu 261,5 gram. Ik kan heel erg hard miauwen en boos zijn als je mijn drinken afpakt. Mama komt dan gauw kijken waarom ik zo roep. Nu moet iedereen weer opzoek naar een plekje en lig ik intussen heerlijk te drinken. Deze week heb ik extra goed mijn best gedaan om mooi op de foto te staan, goed gelukt toch?

11 december

22 december

22 december

Week 1.

Naam

Geslacht

Kleur

Status

Foto’s

Poesje

Blue

Gereserveerd

Poesje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Lilac

Gereserveerd

Kitten adopteren

Wilt u bij ons een kitten te adopteren lees dan ons cattery beleid goed door.    

Natuurlijk kan je ook contact opnemen voor meer informatie over het adopteren van een kitten.

Follow us at

Instagram

Facebook

Youtube

Bel 

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Mail

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.