Cattery Kitiyakara

Menu Cattery Kitiyakara

Ik ben Arion en als 5e geboren. Bij geboorte woog ik 93,5 gram. Na de eerste week woog ik alweer 148 gram. Arion is een beroemde Griekse dichter en muzikant. Omdat ik zo lief ben duwen de anderen me weg met drinken. Gelukkig hebben ze iedereen bijgevoerd met een flesje, dan hadden de anderen de buik vol en kon ik lekker bij mama drinken. Ik kan al heel hard mauwen en klets ook al. Dat doe ik meestal met Amy, ik slaap ook graag met haar. 

Week 4 en 5

Week 4 en 5

12 januari

12 januari

18 januari

18 januari

18 januari

18 januari

Ik groei lekker door en weeg al weer 518 gram. We hebben de afgelopen 1,5 week veel geleerd. Ik ga naar de kattenbak en eet lekker vleesje, natuurlijk drink ook ook lekker bij mama. Ik speel en ren en klim. Het leven is echt een feestje. Mijn maatje is Amy kijk eens hoe lief we samen bovenop het tonnetje in slaap vallen? 


De afgelopen week woog ik 500 gram, omdat ik nou zwaar genoeg ben kwamen de baasjes met wit spul in een spuitje, ontwormen heet dat, getsie dat was niet lekker. Ik voelde me ’s avonds niet helemaal lekker en toen heb ik mijn eten uitgespuugd. Toen voelde ik me gelijk weer lekker en heb ik weer heerlijk gegeten.


Als we spelen dan rennen en klimmen we in het rond, ik kan al een hele mooie hoge rug en dikke staart maken. Zo dan ben ik echt stoer. Ik hou ook mijn nageltjes in als ik met vrouwtje speel, mijn nageltjes zijn namelijk heel scherp en het is niet lief om iemand pijn te doen. Ook leer ik dat ik niet in je broek omhoog mag klimmen, maar ja dat is soms nog wel moeilijk hoor, want klimmen is zo leuk en de vrouw is zooo lief.

Week 3

Week 3

1 januari

1 januari

1 januari

8  januari

8 januari

8 januari

Ik weeg nu 335 gram. De anderen kunnen zo’n ruzie maken als ze willen drinken. Als vrouwtje met de speen met melk komt sta ik lekker als eerste luid miauwend buiten, lekker dat die melk is. Ik heb dus ook al als een van de eersten de ren verkend. Ik klim ook graag omhoog de trui in naar je gezicht. O ik ben zoooo lief.

Week 2.

Week 2.

26 december

26 december

26 december

26 december

22 december

22 december

Ik ben een grote kletskousen laat goed van me horen als ik rondloop. Als je naar me kijkt ga ik gelijk tegen je mauwen. Deze week ben ik al weer 238,5 gram. Natuurlijk zijn mijn grote broers sterker en willen ze me steeds wegduwen, maar ze helpen me goed zodat ik ook lekker kan drinken en groot en sterk word. Vinden jullie niet dat ik een heel lief en nieuwsgierig koppie heb? 

11 december

17 december

21 december

Week 1.

Naam

Geslacht

Kleur

Status

Foto’s

Poesje

Blue

Gereserveerd

Poesje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Lilac

Gereserveerd

Kitten adopteren

Wilt u bij ons een kitten te adopteren lees dan ons cattery beleid goed door.    

Natuurlijk kan je ook contact opnemen voor meer informatie over het adopteren van een kitten.

Follow us at

Instagram

Facebook

Youtube

Bel 

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Mail

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.